Babysang

Velkommen til babysang

Babysangen er en viktig del av trosopplæringsarbeidet i den norske kirke og derfor ønsker vi å begynne med dette i Åkra kirke

I sangsamlingene synger vi nye og gamle sanger og regler. Både kristne og tradisjonelle. Vi ønsker å skape sangglede, formidle et positivt gudsbilde, og gi foreldrene en «skattekiste» av sanger og regler man kan ta med seg hjem.

Er du redd for at sangene krever mye av deg? Slapp helt av! Det stilles ingen krav til sangprestasjoner. Hele poenget er at vi koser oss med barna våre, får en stund der akkurat ditt barn er i sentrum for din oppmerksomhet. Husk, for ditt barn er din stemme den vakreste i verden.

Babysang et møtested.

Etter sangsamlingen ønsker vi å invitere dere til et måltid her i kirka og vi tar oss god tid til å slappe av og ha et sosialt fellesskap.

Praktiske opplysninger

Babysang er for barn opp til ca.1.år

Vi starter opp torsdag 16. Mars kl. 11:00 og holder på hver torsdag frem til og med 11. Mai.

Kurset koster kr. 150, betales ved oppmøte

Påmeldingsskjema