Babysang

Velkommen til babysang

Babysangen er en viktig del av trosopplæringsarbeidet i den norske kirke og derfor ønsker vi å tilby dette i Åkra kirke

I sangsamlingene synger vi nye og gamle sanger og regler. Både kristne og tradisjonelle. Vi ønsker å skape sangglede, formidle et positivt gudsbilde, og gi foreldrene en «skattekiste» av sanger og regler man kan ta med seg hjem.

Er du redd for at sangene krever mye av deg? Slapp helt av! Det stilles ingen krav til sangprestasjoner. Hele poenget er at vi koser oss med barna våre, får en stund der akkurat ditt barn er i sentrum for din oppmerksomhet. Husk, for ditt barn er din stemme den vakreste i verden.

Babysang et møtested.

Etter sangsamlingen ønsker vi å invitere dere til et måltid her i kirka og vi tar oss god tid til å slappe av og ha et sosialt fellesskap.

Praktiske opplysninger

Babysang er for barn opp til ca.1.år

Vi starter opp 14. februar 2019  kl 11.30 og holder på til 4. april 2019  (tar fri i vinterferien)

Har du spørsmål ta kontakt med Linda Osnes Bøe i Åkra Kirke, tlf 98660450