Onsdagsklubben - en klubb for deg!

Onsdag 20. september kl.13:30 starter Onsdagsklubben i Åkra kirke. Dette er en klubb for deg som går i 2. eller 3. klasse.
Samlingene er fra kl. 13:30—15:00 og finner sted i kirkekjelleren. På onsdagsklubben vil det alltid være andakt og ulike aktivitetsstasjoner som f.eks.:

· Idrett
· Kreativitet
· Frilek med air hockey, bordtennis m.m.
· Spill og lek

Vi håper du har lyst å bli med!
Vennlig hilsen;

Trosopplæringen i Åkra menighet.

Informasjon til foresatte
Onsdagsklubben er et nytt trosopplæringstiltak i Åkra menighet. Onsdager er en dag der barna i soknet slutter tidlig på skolen. Noen barn går på skolefritidsordning (SFO), men ikke alle. Uansett er alle velkommen til Onsdagsklubben. På grunn av den korte skoledagen ønsker menigheten å starte en klubb for skolebarna i  dette tidsrommet. Onsdagsklubben vil i utgangspunktet være hver onsdag i skoleåret (ikke i ferier).

Av praktiske årsaker ønsker vi påmelding via linken nedenfor. Husk å fylle inn kontaktinfo til foresatte.
Påmelding

Spørsmål? Ta kontakt med menighets-pedagog Hans Jakob Prestvik. E-post: hans.jakob.prestvik@karmoykirken.no eller telefon 52812014/98603534.

08.09.2017