Julehøgtiden i Åkra kirke

Velkommen til å delta på gudstjenester i Åkra kirke i julehøgtiden som ligger foran oss. På grunn av smittevernregler velger vi å feire julegudstjenesten ute. Ta på varme klær og ta gjerne med et teppe også. Vi har fast tilviste sitteplasser og holder smittevernreglene.

Pga krav til tilviste sitteplasser, registrering, avstand m.m. så er det til STOR HJELP om flest mulig kan melde seg på i forkant. Dette gjelder særlig julaften. Du kan melde på hele husstanden din inkludert deg selv (oppgi totalantallet). Det er selvsagt også mulig å komme uten å være påmeldt, men til stor hjelp om flest mulig kan melde seg på i forkant. Julaften er det flott om folk ankommer i litt god tid (inntil 25 min før) og holder avstand i evt kø. Du kan melde deg på med å gå på påmeldinger på denne siden.

I EN SPESIELL TID ØNSKER VI HJERTELIG VELKOMMEN TIL Å FEIRE JULEHØYTIDEN I OG UTENFOR ÅKRA KIRKE🎄😄