Smitteverntiltak i Åkra kirke


Smitterverntiltak

 

Vi er inne i en helt spesiell tid med koronaviruset som setter grenser for hva vi som kirke kan gjennomføre. Dette synes vi er veldig trist, men vi ønsker å gjøre det beste ut av den situasjonen vi alle er i.

Vi kan samles, men vi hele tiden forholde oss til gjeldende smittevertiltaken. Dette setter begrensning på hvor mange vi til enhver tid kan samles.  

Da kan du oppleve å komme til gudstjenesten og møtes av en person som må si til deg at det er dessverre fullt. Det beklager vi sterkt og håper at du kommer igjen ved neste anledning. I tillegg er vi pålagt å registrere dere med navn og telefonnummer. Dette pga smittesporing. Vi oppbevarer listene i 12 dager og så blir de makulert. Ellers så er det viktig med 1 meters avstand og antibac av hendene når dere kommer inn. Har du symptomer på luftveisinfeksjon, så ber vi dem om å ikke komme. Når alt dette er sagt, så er det vårt håp at nå når vi endelig har mulighet til å samles, så er det de 4 Bène som vil prege oss; bibel, bønn, brødsbrytelse og brorskap. Vi ser fram til å gjenåpne kirken og se dere igjen. Velkommen til fellesskap. 

HER kan du lese om de nasjonale smitteverntiltakene som foreligger for gudstjenester og kirkelige handlinger. Tiltakene for lokal smitteverntiltak er vedlagt her:
Hygieneplan Covid 19
Renholdsplan Covid 19
HMS plan Covid 19
Smitteverntiltak v/ankomst

 

 

Tilbake