INVITASJON TIL KONFIRMANTÅRET 2018 - 19


 

INVITASJON TIL KONFIRMANTÅRET 2018-19

Hei, vi har gleden av å inviterer deg til å bli konfirmant i Åkra menighet skoleåret 2018-19. Du er velkommen som konfirmant i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og Gud. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelse, du er bare et år unna en høytidelig dag i livet ditt.

INFORMASJONSMØTE FOR ALLE KONFIRMANTER OG FORELDRE

Konfirmantene inviteres til Åkra kirke, Tirsdag 5. juni Kl.18.00
til en bli-kjent samling,

Foresatte inviteres samme dag Kl. 19:00 til et informasjons møte.
vi er ferdige til 20:00

Vi skal informere om hvordan konfirmantåret skal være, viktige datoer og valgmuligheter hver konfirmant har. Påmelding skjer på nettet etter informasjonsmøte. Da kan konfirmanten velge hvilke konfirmantgrupper og konfirmasjonsdag de ønsker seg sammen med foreldrene. Konfirmasjonsdagene i 2019 blir lørdag 4.mai og søndag 5.mai Velkommen som konfirmant i Åkra menighet. Vi gleder oss til å gå sammen med deg ett år for å stille spørsmål og gi kunnskap om den kristne tro. Sammen skal vi oppleve gudstjeneste, konfirmantgrupper, leir, og mye mer …

Alle har rett til en god konfirmasjonstid. Hvis du har behov for tilrettelegging eller har andre spørsmål angående konfirmantåret i Åkra kirke tar du og/eller familien din kontakt med oss. Hvis du ikke er døpt er det mulighet for å få gjort dette i løpet av eller før konfirmanttiden.

Hans Jakob Prestvik, Menighetspedagog tlf: 5281 2014

Åkra menighetskontor tlf: 5281 2010

 

Vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med deg dette året!

Med vennlig hilsen

Sveinar Medhaug, Sokneprest                                               Thor Andre Lindstad, Sokneprest

Michael Fagerland, Diakon                                                   Hans Jakob Prestvik, Menighetspedagog

Tilbake